Добавки

Плато български сирена  и колбаси – 100 гр.
Плато сирена и колбаси – 100 гр. 
Ядки микс – 50 гр.
Сирена: краве, овче, кашкавал – 50 гр. 
Сирене: синьо, Ементал, Бри, Камамбер – 50 гр.
Свински врат пушен или луканка – 50 гр.
Пастърма, филе Елена, Прошуто – 50 гр.
Салатен бар
Десертен бар