Добавки към кафе паузи

Кафе Illy (капсула) – 60 гр.
Кафе еспресо Buondi – 60 гр.
Кафе нес – 100 гр.
Безалкохолни напитки (Coca Cola) – 250 мл.
Натурален сок (чаша) – 200 мл.
Фреш портокал и грейпфрут – 200 мл. 
Филирани плодове – 100 гр.
Френски макарон – 1 бр.
Шоколадов трюфел – 4 бр.
Мини кроасан с масло – 30 гр.
Мини кроасан с шоколад – 35 гр. 
Кроасан с шунка и кашкавал – 50 гр.
Дениш – 1 бр. 
Шоколадов мъфин – 45 гр. 
Шоколадов мус – 40 гр. 
Баница със сирене – 25 гр.
Бутер соленки – 50 гр. 
Гризини със серано – 50 гр. 
Соленки с ким – 50 гр. 
Портокал – 50 гр. 
Грейпфрут – 50 гр.